Best Translation

([email protected]) Emri Im është Doris Diane, Jam Një Vajzë Në Kërkim Të Një Mik Të Mirë,… Translated To English

Albanian

([email protected]) Emri im është Doris Diane, jam një vajzë në kërkim të një mik të mirë, unë shpresoj se ju do të mirëpresë kërkesën time të përulur me zemër të mirë, ju mund të ketë adresën time private e-mail dhe të shkruani për mua në tim Adresa e e-mail dhe unë do të ju dërgojnë më shumë nga fotot e mia, vetëm ndjehen të lirë dhe të më kontaktoni me adresën time private e-mail dhe ne do të flasim shumë mirë dhe e di edhe veten shumë mirë, ([email protected]) në sajë dhe të marrë Kujdesi i mirë për veten. Zoti e bekoftë.

English

1. ([email protected]) Diane My name is Doris, I am a girl looking for a good friend, I hope you will welcome my humble request with good heart, you can have my address private e-mail and write to me at my e-mail and I will send you more of my pictures, just feel free and contact me with my private address e-mail and we will talk very well and know himself very well, ([email protected]) thanks and take good care of yourself. God bless.Translated by


Other Translations

Alternate translations provided by Translate.com users

Have a Better Translation?

Community Tips

Tips on how to use this translation

Have a Helpful Tip or Advice?Community Photos & Videos

Related photos and videos from Translate.com users.


Remove This Translation

Flag Inappropriate Content