Best Translation

Whose Messages Do I Want Filtered Into My Inbox? Basic Filtering · Recommended Mostly Friends And People… Translated To Albanian

English

Whose messages do I want filtered into my Inbox? Basic Filtering · Recommended Mostly friends and people you may know .Strict Filtering Mostly just friends — you may miss messages from other people you know..

Albanian

1. Mesazhet e kujt duhet te filtroj ne Inboxin tim? Filtrim I thjeshte - I rekomanduar Kryesisht per miqte dhe te njohurit tuaj. Strikt Filtering - Kryesisht vetem miq - mund te humbisni mesazhe nga te njohur teBy Migena Alikaj


Other Translations

Alternate translations provided by Translate.com users

2. Mesazhe kujt dua filtruar në Inbox tim? Filtrim Basic · rekomandohet kryesisht miqtë dhe njerëzit që ju mund të dini .Strict Filtrim Kryesisht vetëm miq - ju mund të humbasë mesazhe nga njerëzit e tjerë ju e dini ..

Translated byHave a Better Translation?

Community Tips

Tips on how to use this translation

Have a Helpful Tip or Advice?Community Photos & Videos

Related photos and videos from Translate.com users.


Remove This Translation

Flag Inappropriate Content