Best Translation

Re-sent Confirmation Code. Check Your Account. The Easiest Way To Confirm Your Account Is To Connect… Translated To Albanian

English

Re-sent confirmation code. Check your account. The easiest way to confirm your account is to connect to . This will automatically confirm your account and search your email contacts to find friends who are on Facebook (see how it works) . E-maili juaj: [email protected]

Albanian

1. Re-dërgoi kodin e konfirmimit. Kontrolloni llogarinë tuaj. Mënyra më e lehtë për të konfirmuar llogarinë tuaj është që të lidheni me. Kjo automatikisht do të konfirmojë llogarinë tuaj dhe të kërkoni kontaktet tuaja email për të gjetur miq të cilët janë në Facebook (shih se si funksionon). Read Full Neni E-maili: [email protected]Translated by


Other Translations

Alternate translations provided by Translate.com users

Have a Better Translation?

Community Tips

Tips on how to use this translation

Have a Helpful Tip or Advice?Community Photos & Videos

Related photos and videos from Translate.com users.


Remove This Translation

Flag Inappropriate Content