Ask for a TranslationAsk for a Translation

English

A Translate.com Guest asked:

Re-sent confirmation code. Check your account. The easiest way to Confirm your account is to connect to. This Will automatically Confirm your account and search your email contacts to find friends who and are on Facebook (see how it works). E-mail:

Albanian

Translate.com Guest was given:Re-dërgoi kodin e konfirmimit. Kontrolloni llogarinë tuaj. Mënyra më e lehtë për të konfirmuar llogarinë tuaj është që të lidheni me. Kjo do të konfirmojë automatikisht llogarinë tuaj dhe të kërkoni kontaktet tuaja email për të gjetur miq të cilët dhe janë në Facebook (shih se si funksionon). E-mail:

Translation by Google Translate

Was this translation helpful?

Download our App:   Download in the Google Play Store Download in the Apple App Store